понеделник , ноември 29 2021
Извънредни новини

Мартин Хорозов ще ръководи дербито Берое – Левски Лукойл

Двубоят между Берое и Левски Лукойл, който ще се играе тази неделя, 18 октовмри, от 18:00ч. в спортна зала „Стара Загора“, ще бъде ръководен от рефера Мартин Хорозов. Негови помощници в дербито ще бъдат Ивайло Ресиловски и Искрен Манолов. Комисар на срещата е София Масларова. 

Двата отбора стартираха с победи новия сезон в НБЛ. В първия кръг Берое победи като гост Спартак(Плевен), докато „сините“ се наложиха в дербито на кръга над Рилски спортист. Мачът в спортна зала „Стара Загора“ е първи за „зелените“ пред собствена публика от края на месец януари.

Домакинският двубой за Берое ще премине в условията на усложнена епидемична обстановка. От 1 октовмри посещението в спортни зали е разрешено, но домакините на срещите са длъжни да пропускат публика при стриктно спазване на противоепидемичните мерки.

Служебни лица ще следят за спазването на следните изисквания:

– допускане на публика при заетост на местата до 50% от общия капацитет на спортната зала, при настаняване на зрителите най-малко през една седалка или в случай, че трибуните не са оборудвани със седалки, публиката се настанява като се осигурява минимална дистанция от 1,5 м. между отделните зрители.

– всички лица от публиката при влизането в спортната зала, по време на престоя им в спортното съоръжение и до момента на напускане на залата да са задължително с поставена защитна маска за лице за еднократна или многократна употреба или с друго средство, покриващо носа и устата;

– в спортната зала няма да бъдат допускани зрители с явни симптоми на настинка, хрема и кашлица;

– забранени за употреба по време на срещите са тромби, музикални инструменти и други устройства със звуковефект, чиято употреба изисква снемането на предпазните маски от зрителите;

– не се допуска използването на хореография от зрителите, която е свързана с препредаване на знамена, плакати и/или други предмети от човек на човек;

не се допуска консумация на храни и напитки по време на целия престой на зрителите в спортната зала;

не се допуска струпване на голям брой зрители на едно място в нарушение на изискванията за минимална дистанция.;

– забранен е достапът на зрители до игралното поле и контролната свободна зона около игрището;

не се допуска достъп на зрители до състезатели, треньори, длъжностни и официални лица по никакъв повод, включително за автографи, снимки и др.;

– след края на срещата домакинът трябва да осигури максимално бързо напускане от страна на зрителите на спортното съоръжение, без да допускат струпване на хора на изходите и при спазване на противоепидемичните мерки.

– спортните клубове, домакини на срещите, са задължени да отстранят незабавно от залата всеки зрител, който отказва да спазва мерките, предвидени в този документ.

Коментари

Програма/резултати | Класиране - НБЛ | Класиране - Балканска лига | Магазин

Виж още

Берое и Балкан определят последния полуфиналист

Тази вечер в 19:00ч. в Арена „Ботевград“ Балкан и Берое ще изиграят решителния трети двубой ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com