вторник , октомври 26 2021
Извънредни новини

Берое подновява срещите в училищата

След пауза от около месец заради коледно-новогодишните празници и ученическата ваканция, от тази седмица баскетболен клуб Берое подновява срещите със старозагорските ученици.

Програмата, която се провежда съвместно с Превантивно-информационния център по зависимости към Общинския съвет по наркотични вещества в Стара Загора, стартира през октомври. Като част от нея играчи от юношеските формации и първия състав на баскетболния клуб влизат в часовете по физическо възпитание на децата от 1 до 4 клас на старозагорските училища и им показват основни баскетболни умения.

При повторните срещи с децата треньорите от школата на клуба пък ще подберат деца, които да се включат в отбор на училището.

В края на учебната година отборите от всички старозагорски учебни заведения ще се състезават помежду си в специално създадено от клуба и общината първенство. За най-добрите ще бъдат предвидени и награди. Идеята на община Стара Загора, Регионалния инспекторат по образованието и БК Берое е по-този начин да привлекат повече деца към спорта и здравословния начин на живот.

Коментари

Програма/резултати | Класиране - НБЛ | Класиране - Балканска лига | Магазин

Виж още

Берое и Балкан определят последния полуфиналист

Тази вечер в 19:00ч. в Арена „Ботевград“ Балкан и Берое ще изиграят решителния трети двубой ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com