вторник , октомври 26 2021
Извънредни новини

Баскетболистите на Берое зарадваха и децата от VІ ОУ „Свети Никола“

Страхотен празник сътвориха днес във физкултурния салон на VІ ОУ „Свети Никола“ част от баскетболистите на Берое. Играчите и треньори от школата на клуба станаха част от часа по физическо на второкласници от училището като част от наложената вече от старозатгорския клуб инициатива.

Тя стартира още преди месец и до този момент със съдействието на община Стара Загора, самите училища и Регионалния инспекторат по образованието подобни срещи са организирани на няколко пъти в Пето основно училилище, Девето основно училище и отново в Шесто основно училище в града.

По време на срещите си с баскетболистите, децата се включват в различни игри, а състезателите им показват и елементарни упражнения от заниманията си. Традицията бе спазена и в Шесто основно училище като най-много емоции в децата предизвика играта, в която те получиха възможност да проверят уменията си в стрелбата към коша.

В края на заниманието децата получиха възможност да се снимат с играчите, както и покани за двубоя на Берое с Рилски спортист на 5 декември в общинската спортна зала „Стара Загора“.

Коментари

Програма/резултати | Класиране - НБЛ | Класиране - Балканска лига | Магазин

Виж още

Берое и Балкан определят последния полуфиналист

Тази вечер в 19:00ч. в Арена „Ботевград“ Балкан и Берое ще изиграят решителния трети двубой ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com