вторник , октомври 26 2021
Извънредни новини

Стана ясна програмата за Зона Загоре

1898033_389342787872541_1744660030_n

Вече стана ясно разпределението на отборите по групи за първия етап от междуобластното първенство при различните възрастови формации в зона Загоре. Беройци ще участват в четири възрастови групи – до 12, до 14, до 16 и до 18 години.

В шампионата до 12 години ще вземат участие девет отбора, разделени в две групи. След тегления жребий беройци попаднаха в група Б с тимовете на Делфин I, Черноморец Бургас и Сливен Баскет. В тази група ще се изиграят два турнира до нова година. Първият ще бъде на 18 октомври и ще се проведе в Бургас. Вторият ще бъде в Стара Загора на 16 ноември. В другата група А попаднаха отборите на Тунджа Ямбол, Делфин II, Черноморец 2014, Несебър и Сливен Баскет I.

При 14-годишните ще участват пет отбора, които ще бъдат в една група. Освен Берое, тук са още тимовете на Делфин, Черноморец, Тунджа и Сливен Баскет. В тази възраст надпреварата ще започне на 2 ноември, като домакин на първия турнир ще бъде Ямбол. На 30 ноември пък отборите ще се срещнат в Бургас.

В надпреварата при кадетите (до 16 години) ще участват шест отбора, разпределени в две групи по три. Заралии попаднаха в първа група с Делфин и Сливен. Срещите започват на 23 ноември в Бургас, а след това предстои и турнир в Сливен на 13 декември.

При най-големите до 18 години Берое ще спори с тимовете на Черноморец, Делфин и Тунджа. Тук регламентът предвижда да се изиграят четири турнира, плюс един финален, който да бъде на неутрален терен. Първите два ще се проведат в Бургас и Стара Загора, съответно на 2 ноември и 14 декември.

Коментари

Програма/резултати | Класиране - НБЛ | Класиране - Балканска лига | Магазин

Виж още

Берое и Балкан определят последния полуфиналист

Тази вечер в 19:00ч. в Арена „Ботевград“ Балкан и Берое ще изиграят решителния трети двубой ...

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com