понеделник , август 19 2019
Извънредни новини

Второкласници от „Веселин Ханчев“ с тренировка по баскетбол

IX-то ОУ „Веселин Ханчев“ стана поредното училище, което се присъедини към инициативата „В час по физическо с Баскетболен клуб Берое“. Децата от три втори класове на учебното заведение имаха възможността да упражнят уменията си с баскетболна топка под зоркото око на треньорите от школата на „зелените“ Николай Колев, Мартин Раднев и Планимир Дафинов. Към специалисти с ценни съвети се присъединиха и играчите в мъжкия отбор-националът Александър Янев, Евгени Василев и Николай Титков.

Учебният част по баскетбол се проведе в двора на професионалната гимназия по механотехника в Стара Загора, където IX-то ОУ „Веселин Ханчев“ е пребазирано от началото на тази учебна година, заради цялостен ремонт на сградата на учебното заведение. Треньорите в школата на Берое отправиха покана до родителите на децата, които днес взеха участие в заниманието, да посетят мачовете на мъжкия отбор, за да усетят емоцията и заряда, който един от най-популярните спортове в света носи в себе си.

Във фейсбук страницата на Берое може да откриете богатия снимков материал от днешното събитие с учениците от IX-то ОУ „Веселин Ханчев

Коментари

Програма/резултати | Класиране - НБЛ | Класиране - Балканска лига | Магазин

Виж още

Трей Моузес подсилва Берое

  Американецът Трей Моузес е третото ново попълнение на Берое за новия сезон. Моузес ще ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com