неделя , ноември 17 2019
Извънредни новини

Очаквано: Арбитражната комисия отмени решенията на събранието на треньорите

Очаквано Арбитражната комисия към Българската федерация по баскетбол отмени изцяло всички решения на Общото събрание на треньорите, което се проведе на 14 юли. Това стана след жалба от предишния председател на Треньорската комисия Любомир Минчев, който сезира Арбитража за редица процедурни решения на проведеното събрание. По този начин очевидно нередовният избор на Иван Чолаков за нов шеф на комисията на треньорите бе обявен официално за невалиден.

Арбитражът с председател Иван Вълканов и членове Юлия Боянова и Камен Каменов, е приел изцяло като основателна жалбата на Любо Минчев, в която се доказва, че не е била извършена регистрация на треньорите на Общото събрание с представяне на заверена треньорска карта, липсвало е писмено предложение на председател на ТК, както и писмена концепция за развитие на треньорството.

Предстои ново Общо събрание на треньорите, което трябва да се проведе според процедурните правила на БФБ. Ето какви са тe.

Преди седмица наставникът на Берое и национален селекционер Любо Минчев обяви в интервю за клубния сайт, че очаква това арбитражно решение. Прилагаме линк към цялото интервю с Минчев.

Любо Минчев: „Решенията на последното Общо събрание на треньорите са нелегитимни“

Коментари

Програма/резултати | Класиране - НБЛ | Класиране - Балканска лига | Магазин

Виж още

Тихомир Желев: „За първи път идвам в Стара Загора с друг отбор, ще бъде емоционално

Близо 48 часа остават до началото на дербито от седмия кръг на НБЛ между Берое ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com