вторник , май 21 2019
Извънредни новини

Баскетболен празник „Аз и моето семейство“ ще се проведе в неделя в зала ДЗУ

Превантивно-информационния център по зависимости към община Стара Загора и баскетболен клуб „Берое“ отново протягат ръка на децата на Стара Загора. Само седмица след като „зелено-белите“ спечелиха Купата на България двете организации ще проведат баскетболен празник под мотото „Аз и моето семейство“.

Проявата ще се състои в неделя от 10.00 часа в зала ДЗУ. Тя е продължение на програмата „Спорт за здравословен начин на живот“, която превантивния център и БК Берое провеждат вече втора година в училищата в Стара Загора.

В баскетболния празник ще се включат учениците от втори и трети клас, които се подготвят под ръководството на треньорите от школата на Берое, както и техните родители. Към тях обаче могат да се присъединят и всички желаещи. Компания ще им правят и баскетболистите на Берое.

„Дори да не сте спортни натури и да нямате спортни заложби, заповядайте в залата с прекрасните си деца. И ще забравите, дори само за два часа, проблеми, задачи и работа, но пък активно ще си отпочинете, ще сте близо до децата си – ще участвате заедно с тях и баскетболистите в достъпни игри за бързина и ловкост, точност и координация“, се казва в поканата на Превантивния център по зависимости, изпратена до директорите на училищата в Стара Загора.

Коментари

Програма/резултати | Класиране - НБЛ | Класиране - Балканска лига | Магазин

Виж още

Берое ще играе за бронза

Берое загуби петия решителен плейоф в полуфиналната серия в Националната баскетболна лига и по този ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com