понеделник , юни 24 2019
Извънредни новини

Баскетболистите на Берое посетиха откриването на МБАЛ „Св.Иван Рилски Чудотворец-парк“

1Десететажна болнична сграда, оборудвана с апаратура последна дума на техниката, отвори официално врати в Стара Загора и вече очаква първите си пациенти от региона, страната и чужбина. Сградата е част от МБАЛ „Св.Иван Рилски Чудотворец“, която работи от 2009 година, а с новия корпус здравното заведение се превърна в най-голямата частна болница извън столицата.
Новият болничен корпус е с разгърната застроена площ от 12 000 кв. м. на мястото на запустялата преди години сграда на бившия хотел „Берое“ до парк „Аязмото“. Здравното заведение разполага със 190 легла, а работещите ще бъдат близо 500 души, от които над 100 лекари – водещи специалисти, които ще наложат най-модерните методики на лечение, някои от които за първи път за България.
На откриването, присъства и целия отбор на БК „Берое“, както и много други видни особи. Причината, поради която беройци почетоха събитието е, че още от миналия сезон, медицинските грижи около отбора са поверени именно на МБАЛ „Св.Иван Рилски Чудотворец“. Основната заслуга за това, е благодарение на Иван Колев – член на Съвета на директорите на инвеститора „Металик“ АД.

Коментари

Програма/резултати | Класиране - НБЛ | Класиране - Балканска лига | Магазин

Виж още

Любомир Минчев за отминалия сезон: „Резултатът от работата ни е положителен”

Старши треньорът не пропусна да отбележи и миговете на разочарование през изминалите 10 месеца. В ...

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com