събота , юни 6 2020
Извънредни новини

Промени в Берое

FY6A6689

Сериозни промени се случиха в състава на Берое, преди домакинството срещу Спартак (Плевен) в събота. В отбора от няколко дни са Брандън Боудри и Джошуа Краоуфорд. Боудри е на 25 години, висок 201 см, тежи 98 кг и играе основно като крило. За последно е играл в отбора на Ери Бей Хоукс в лигата за развитие на НБА. Преди това е бил част от силния турски отбор – Пинар Кършиака. Крауфорд също е на 25 години, висок е 210 см, тежи 110кг и играе като център. За последно е играл в Израел.

Новината за привличането им, обаче бе засенчена от мистериозното напускане на друг чужденец от Берое. Става дума за Майк ДиНуно, чието жилище бе намерено освободено. Ди Нуно, бе болен от грип няколко дни, но не е споменавал нищо на никого в отбора, че се кани да предприема подобен ход. Тепърва случаят предстои да бъде изяснен. Относно ситуацията в отбора, помолихме за коментар старши-треньора Атанас Радев:

“ За всички нас Берое е повече от работа, за нас това е кауза. Ние се борим с всички сили да има баскетбол на високо равнище в Стара Загора. Всеки който има други виждания за личното си развитие е свободен да си тръгне. Конкретно в случая с Майк, обаче, не смятам, че нещата трябва да останат така. Възможно е някой да не е получил вниманието и отношението, което е заслужавал, но тук нещата са съвсем различни. Голям играч не се става, като вкараш 40 точки на Левски, а когато цялостното ти поведение показва това.

Тъкмо смятахме, че отбора е идеално окомплектован с идването на Брандън Боудри и Джошуа Крауфорд и ето какво стана. Въпреки това, смятам, че подобни неща сплотяват още повече отбора и Берое ще върви във възходяща линия.“

Коментари

Програма/резултати | Класиране - НБЛ | Класиране - Балканска лига | Магазин

Виж още

Позиция на БК Берое!

На 11.03 се проведе Общо събрание на клубовете в НБЛ. На него бе обсъдена ситуацията ...

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com