понеделник , юни 24 2019
Извънредни новини

Берое обнови клубния си сайт

Баскетболен клуб Берое
Баскетболен клуб Берое

От тази седмица официалният клубен сайт на БК Берое се намира на нова платформа. Целта е феновете на отбора да получат по-близък поглед до нещата в клуба. В новия сайт има отредено и значително място за детския баскетбол. Вътре ще може да бъде открита всякаква информация за отборите от всички възрастови групи. Категорията „Новини“ също е разделена на мъже и подрастващи. В нея ще се стараем да ви показваме всичко най-важно случващо се в Берое.

Страницата ще разполага с много и най-различни галерии, които ще бъдат достъпни за всички. Освен новините и материалите свързани с дейността на клуба, в сайта ще се помества и странична информация. В „Полезно“ всеки „начинаещ фен“ ще може да се запознае с различни детайли от баскетболната игра. На кратко, там ще се помества всичко извън пряката дейност на БК Берое.

В близко бъдеще се очаква да започне работа и онлайн-магазина на Берое. Чрез него, привържениците на клуба ще могат да си купят клубна екипировка,  билети, абонаментни карти, фен артикули и др.

Коментари

Програма/резултати | Класиране - НБЛ | Класиране - Балканска лига | Магазин

Виж още

Любомир Минчев за отминалия сезон: „Резултатът от работата ни е положителен”

Старши треньорът не пропусна да отбележи и миговете на разочарование през изминалите 10 месеца. В ...

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com