вторник , март 2 2021
Извънредни новини

Наско Радев: Показахме 30-40% от потенциала си

Реалист остана след загубата на Берое един от тримата треньори на зарaлии – Атанас Радев. „Според мен това не беше пълният потенциал на отбора ни. Ако говорим в проценти – 30-40%. Прекалено млади и неопитни сме. Все още не е ясно защо започваме добре първите 5 минути, а след това идва спад, докато не заиграем силно в последната част. Не мога да преценя дали се дължи на физическа подготовка, на подценяване или проблемът е психологически. За четвъртата част съм сигурен, че другия отбор започна малко по малко да се пести. По този начин изглежда, че ние правим кой знае какво. Специално за този мач предупредих момчетата, че в нападение можем да имаме някакво оправдание за слабите моменти, но няма как да се отнасяме така към защитата. Така или иначе два кръга не са достатъчни, за да си правим генерални изводи. Твърде рано е за това“, каза бившото крило.

Радев остана реалист и по отношение на прогнозите за класиране на отбора му. „Относно мястото ни в таблицата – не бих могъл да давам прогнози. За момента всички са с големи амбиции. За мен е важно едно нещо – момчетата да играят добър баскетбол и да се развиват като състезатели. Класирането ще дойде от само себе си.

От гостуването във Варна очаквам победа. Ако ние, като треньори не вярваме  победата, как да накараме играчите да спечелят? Не мога да си представя, че ще изляза срещу някого с мисълта за загуба. Независимо дали, като играч, треньор или мениджър на този отбор. Опитваме се да втълпим това  и на баскетболистите си“, каза още Радев.

Коментари

Програма/резултати | Класиране - НБЛ | Класиране - Балканска лига | Магазин

Виж още

Бойко Миленков : Работим ден за ден и не летим в облаците

Oт  17:00 ч . днес вторият отбор на Берое ще се изправи срещу Шумен в ...

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com